Privatumo politika

Šioje privatumo politikoje numatyta, kokius asmens duomenis šioje interneto svetainėje renka UAB Koncernas “MG Baltic”, Jasinskio 16B, Vilnius, įmonės kodas 125459336, būdamas duomenų valdytoju, kokiais tikslais šie duomenys tvarkomi ir kiti su asmens duomenų tvarkymu susiję aspektai.

INFORMACIJA APIE ASMENS DUOMENŲ, GAUTŲ TEIKIANT PARAIŠKAS, TVARKYMĄ

Asmens duomenų tvarkymo tikslas Tvarkomi asmens duomenys Teisinis pagrindas Duomenų saugojimo laikotarpis
Paraiškų dėl projektų finansavimo administravimas ir svarstymas Vardas, pavardė, gimimo data, gyvenamosios vietos adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, atsiskaitomosios sąskaitos numeris, paraiškos data, informacija apie prašomą finansuoti projektą (vykdytojai, kontaktinis asmuo, informacija apie projektą ir finansavimo panaudojimą), pareigos ir informacija apie juridinį asmenį, jei teikiama juridinio asmens paraiška. Sutikimas, kuris išreiškiamas pateikiant paraišką dėl projekto finansavimo 3 mėnesiai nuo pritarimą finansuoti gavusių projektų įgyvendinimo ir ataskaitos pateikimo

ASMENS DUOMENŲ, GAUTŲ TEIKIANT PARAIŠKAS, PERDAVIMAS TRETIESIEMS ASMENIMS

Jūsų asmens duomenys gali būti teikiami tretiesiems asmenims, jei tokia pareiga numatyta Lietuvos Respublikos teisės aktuose. Tais atvejais, kai tai būtina tam, kad tai būtina tam, kad galėtume administruoti ir apsvarstyti Jūsų pateiktą paraišką, Jūsų asmens duomenys taip pat gali būti perduoti programinės įrangos priežiūros, palaikymo paslaugas teikiančioms įmonėms.

Pateikdami paraišką dėl finansavimo ir savo asmens duomenis patvirtinate, kad susipažinote su šios Privatumo politikos nuostatomis, jas suprantate ir sutinkate jų laikytis.

STATISTINIŲ SVETAINĖS DUOMENŲ NAUDOJIMAS

Mes nuolat tobuliname savo interneto svetainę, siekiame, kad ja naudotis būtų kuo paprasčiau ir patogiau. Kad galėtume tobulinti svetainę, turime žinoti, kuri informacija labiausiai domina mūsų svetainės lankytojus, iš kurių šalių ir miestų mūsų svetainė lankoma, kiek dažnai lankytojai sugrįžta, kokią naršyklę naudoja, kokiuose įrenginiuose svetainė skaitoma ir pan. Šią informaciją renkame naudodami Google Analytics įrankius, kurie leidžia fiksuoti ir analizuoti statistinius svetainės naudojimo duomenis. Plačiau apie Google Analytics ir informaciją, kurią šie įrankiai leidžia rinkti, galite sužinoti čia – https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=lt. Jeigu pageidaujate, kad Google Analytics įrankiai nefiksuotų informacijos apie jūsų naršymą internete, galite panaudoti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės papildinį.

KAS YRA SLAPUKAI?

Slapukai yra maži tekstinių duomenų failai, kurie automatiškai sukuriami Jums naršant mūsų svetainėje ir yra saugomi Jūsų naudojamame įrenginyje (kompiuteryje ar mobiliajame telefone). Slapuke pateikiama anoniminė informacija ir jis siunčiamas iš peržiūrimos svetainės serverio į jūsų kompiuterį arba mobilųjį telefoną.

KOKIAS SLAPUKŲ RŪŠIS NAUDOJAME?

Mūsų tinklapyje yra naudojami šie slapukai:

  • Google slapukai, naudojami statistinei informacijai apie Jūsų naršymą svetainėje rinkti, aprašyti aukščiau.
  • „seanso slapukai“ – slapukai, laikomi jūsų kompiuteryje, asmeniniame kompiuteryje ar mobiliajame įrenginyje tol, kol jūs paliekate mūsų tinklapį. Šie slapukai padeda mūsų tinklapiui įsiminti informaciją jums naršant puslapį po puslapio, tad jums nereikia pakartotinai įvesti ar pildyti jokios informacijos.
  • „ilgalaikiai slapukai“ – išlieka jūsų kompiuteryje, asmeniniame kompiuteryje ar mobiliajame įrenginyje net jums palikus mūsų svetainę. Tokie slapukai padeda mūsų svetainei įsiminti jus kaip grįžtantį lankytoją, bet neidentifikuoja jūsų kaip asmens.

KAIP NAUDOJAME SLAPUKUS?

Mūsų svetainėje naudojami slapukai tam, kad pagerintume Jūsų naršymą ir patirtį mūsų svetainėje, sužinotume apie mūsų svetainės naudotojų elgesį, analizuotume srautus, pagerintume svetainę. Slapukai naudojami ne ilgiau nei tai reikalinga nustatytiems tikslams įgyvendinti.

KĄ DARYTI, JEI NENORITE, KAD BŪTŲ NAUDOJAMI SLAPUKAI?

Jei pageidaujate, galite pakeisti savo naršyklės nustatymus taip, kad Jus informuotų apie slapuko įjungimą ar atnaujinimą bei kad galėtumėte pasirinkti leidžiamus ar draudžiamus slapukus, juos blokuoti. Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus, pavyzdžiui, kaip juos valdyti ar ištrinti, galite apsilankyti www.allaboutcookies.org.

DUOMENŲ SUBJEKTO TEISĖS IR JŲ ĮGYVENDINIMAS

Jūsų asmens duomenis tvarkome laikydamiesi galiojančių Europos Sąjungos ir Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų. Jūs turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti, papildyti ar sunaikinti pateiktus asmens duomenis, taip pat sustabdyti jų tvarkymo veiksmus (atšaukti savo sutikimą). Taip pat turite teisę reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkėlimą, pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (kontaktiniai duomenys pateikti interneto svetainėje www.ada.lt) ir nesutikti su pateiktų asmens duomenų tvarkymu.

Klausimais, susijusiais su duomenų subjekto teisių įgyvendinimu, prašome kreiptis el. pašto adresu .

Norėdami pateikti užklausą dėl duomenų subjekto teisių įgyvendinimo, prašome atsisiųsti šioje nuorodoje pateikiamą duomenų subjekto paklausimo formą: https://mgbaltic.sharepoint.com/:b:/g/EVJknn3huz9KlIDBioePKFYBUtKNl7L2MQ4qrfUJ7ViP2g, ją užpildyti ir pristatyti atvykę į bendrovę adresu Jasinskio 16B, Vilnius.

PRIVATUMO POLITIKOS KEITIMAS

Pasiliekame teisę keisti Privatumo politikos nuostatas. Pranešimas apie pakeitimus arba papildymus bus skelbiamas mūsų svetainėje.